Vakti Kuşanmak Projesi Etkinliklerimiz

10.12.2022 230

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri öğle namazlarında okul mescidinde İHL Meslek Dersleri öğretmenleri Kadir ÖZKUL ve Sedat KABADAYI 'nın imamlığında cemaat olarak namazlarını eda ediyorlar.

Okulumuz için geleneksel hale gelen cemaat halinde namazlar , Vakti Kuşanmak Projesi etkinlikleriyle devam ediyor.Gönüllü öğrencilerimiz Namaz Çizelgesi oluşturarak sadece okulda değil okul dışında da namazlarını takip ediyorlar.Öğle aralarında "İman ve Namaz"  konulu sohbetlere katılım sağlıyorlar.Görevlendirilen sınıflarımızda gönüllü öğrencilerimiz mescitte bulunan tahtaya haftalık olarak Namaz konulu hadis-i şerif ve ayetleri araştırıp yazıyorlar.

Hafta boyu devam eden etkinlikler Cuma günleri okulumuz pansiyon mescidinde yine hep beraber  kılınan Cuma Namazı ve sohbetleri ile sona eriyor.

10-12-202210-12-2022